Over mij


Mijn naam is Silvie Kersten Derks. Ik heb als opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en ik heb daarna jarenlang in de kinderopvang gewerkt. Na het eerste kinderfeestje van mijn dochter, ben ik draaiboeken gaan schrijven. Zij werd 5 jaar en ik organiseerde met veel enthousiasme voor haar en haar vriendjes en vriendinnetjes een kastelenfeest (ridders en prinsessen). Ik had allerlei activiteiten voorbereid met een speurtocht erbij. Hartstikke leuk dacht ik! Maar tijdens het feest liep het niet zoals ik had gepland en dat lag voornamelijk aan het feit dat de kinderen niet mee wilden werken aan mijn drukke planning. Stond ik daar met mijn activiteiten! Na wat vrij spelen kozen we samen andere spelletjes en liep het toch nog goed af. De kinderen vonden het feest gelukkig erg geslaagd. Voor mij was het een eerste leerzame en toch leuke ervaring!

 

Ik ben mijn ervaringen en ideeën op papier gaan zetten in de vorm van draaiboeken. Ik ben begonnen met het prinsessenfeest en inmiddels staan er 13 themafeesten op deze website. Ik verwacht met mijn draaiboeken andere ouders te helpen, zorgeloos een geslaagd feest te organiseren. Want niets is leuker dan zelf een kinderfeestje thuis te organiseren. Het is exclusief en ook nog eens betaalbaar! Inmiddels zijn er al meer dan 1000 draaiboeken verkocht. 

 

Naast het schrijven van draaiboeken, heb ik een andere passie en dat is taarten maken. Dat kan van allerlei soorten zijn, van appeltaarten tot monchoutaarten tot taarten gedecoreerd met fondant. Ik geef ook workshops voor volwassenen en kinderen: taarten of cupcakes decoreren. Dan mag ieder een eigen creatie maken. Vooral de kinderfeestjes zijn erg populair. Neem eens een kijkje op mijn website voor meer informatie of leuke foto's. www.taartenvansilvie.nl