Workshop taarten of cupcakes decoreren


Is je zoon of dochter een enorme fan van taarten of cupcakes maken?  Dan kun je bij mij ook een kinderfeestje taarten of cupcakes reserveren. Tenminste als je in Eindhoven of omstreken woont. Ik kom bij je thuis met mijn materialen en verzorg de workshop van begin tot eind! Ik geef al sinds 2011 workshops en er zijn inmiddels al meer dan 1000 taartjes en cupcakes gemaakt. Kijk op mijn andere website voor leuke foto's en meer informatie. www.taartenvansilvie.nl

 

TAART WORKSHOP:

Tijdens de taart workshop krijgt ieder kind een boltaart (15 cm doorsnede, voor ongeveer 6/7 personen) die ze gaan vullen, afsmeren met botercrème, bekleden en decoreren met fondant. 

Minimale leeftijd is 7-8 jaar. 

 

CUPCAKE WORKSHOP:

Tijdens de cupcake workshop krijgt elk kind 6 cupcakes die ze gaan afsmeren met vanillecreme of witte chocoladepasta en decoreren met fondant. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Minimale leeftijd is 6 jaar.

 

Ik zorg voor alle materialen en ingrediënten. Met ingrediënten bedoel ik: de kapsels (de “ kale” taarten) of cupcakes, aardbeienjam, vanillecreme en fondant. Voor het decoreren maken we gebruik van leuke uitstekers, versiersels en parels. De kinderen mogen hun eigen fantasie gebruiken! Ik heb een zeer uitgebreid assortiment, dus alles is mogelijk. Aan het einde gaat natuurlijk de zelf gemaakte creatie of creaties mooi ingepakt mee naar huis. 

 

Een workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur. Uit ervaring blijkt dat de kinderen zo enthousiast zijn, dat de tijd voorbij vliegt en we toch ruim 3 uur nodig hebben. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoe lang de kinderen nodig hebben om alles af te maken. Waar nodig zullen we een drink (en snoep) pauze inlassen. Reken met het plannen van het kinderfeestje, voor of na de workshop, tijd om te drinken of te eten en om de cadeautjes uit te pakken.  

 

De kosten zijn € 15,95 per kind, inclusief btw. Met een minimum van 6 kinderen. Ik reken op hulp van 1 begeleider en op een ruime werkplek (grote tafel of tafels). Ik woon zelf in Eindhoven. Mocht je buiten Eindhoven wonen, dan reken ik reiskosten;€ 0,19 per km. 

  

Meer informatie of reserveren, kijk dan op mijn andere website www.taartenvansilvie.nl of vul het contactformulier in.